Βούτσινιτς: «Ευχαριστώ Ζέμαν αλλά...»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ο Μαυροβούνιος επιθετικός χρωστάει πολλά στον Ζντένεκ Ζέμαν και το αναγνωρίζει αλλά αν ήταν στις εξέδρες του Juventus Stadium θα τον αποδοκίμαζε!

Ο Βούτσινιτς έμαθε πολλά ως επιθετικός στη Λέτσε υπό τις οδηγίες του Τσέχου προπονητή και το Σάββατο θα έρθουν αντιμέτωποι στο Γιουβέντους-Ρόμα, που αναμένεται από όλους πώς και πώς. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή στο Τορίνο και ο Μαυροβούνιος μιλώντας στον ιταλικό Τύπο έδωσε μια... μάλλον διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί.

«Αν ήμουν στις εξέδρες, σαν οπαδός της Γιουβέντους, θα τον αποδοκίμαζα. Είμαι ποδοσφαιριστής όμως και θα του δώσω το χέρι μου γιατί του χρωστάω πολλά. Εχω θετικές αναμνήσεις από τον Ζέμαν καθώς υπό τις οδηγίες του έχω την καλύτερη επίδοση μου με 19 γκολ σε μια σεζόν. Μου δίδαξε πολλά αλλά μετά ωρίμαζα κάθε σεζόν και έμαθα πολλά και από άλλους προπονητές».

Ο Βούτσινιτς ρωτήθηκε και για την Ρόμα, από την οποία τον απέκτησε η Γιουβέντους, για να πει ότι «ισχύει ό,τι είχα πει και πέρυσι. Εχω κάποιες υπέροχες αναμνήσεις από την Ρόμα και ήθελα πολύ να κατακτήσω ένα Scudetto εκεί. Γιατί έφυγα; Αποφάσισα ότι έπρεπε να αποχωρήσω γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου».