«Να είμαι συγκεντρωμένος»!

Gazzetta team
«Να είμαι συγκεντρωμένος»!

bet365

Με τον Παναιτωλικό έζησε την χαρά της ανόδου και τον εφιάλτη του υποβιβασμού! Το Σάββατο ο Ανέστης Αναστασιάδης γυρίζει ως αντίπαλος στο Αγρίνιο με την φανέλα της Καλλονής!

Η... μοίρα ή για την ακρίβεια η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε στο πρώτο ματς της νέας σεζόν με την Καλλονή να το παίξει στο Αγρίνιο. Εκεί όπου τα 3 προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του Παναιτωλικού έζησε χαρές, λύπες και έντονα συναισθήματα! Ο έμπειρος αμυντικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΣΠΟΡ στις 12» στον ΔΥΤΙΚΑ 961 FM και μίλησε:

Για την επιστροφή στο Αγρίνιο: «Θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, όπως κάνω πάντα. Να μην επηρεαστώ από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Υπάρχει ένα άγχος, αλλά παραγωγικό άγχος. Να βγάλουμε ως ομάδα την ποιότητα που διαθέτουμε και τα στοιχεία γενικότερα που έχουμε. Τα πρώτα πέντε – δέκα λεπτά ίσως είναι αγχωτικά».

Για το πως ένιωσε όταν έμαθε τον αντίπαλο στην πρεμιέρα: «Ξέρουμε ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα παίξουμε εκτός έδρας. Αυτό και δύο – τρία ακόμα. Είναι, όμως, αγώνας που θα δίναμε ή την 1η ή τη 10η ή την 20η αγωνιστική, δεν έχει σημασία το πότε. Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και για τον γηπεδούχο και τον φιλοξενούμενο. Ο Παναιτωλικός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Πιστεύω να γίνει ένας αγώνας τον οποίο θα χαρεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το κλίμα που συνάντησε στην Καλλονή: «Υπάρχει και εδώ ένας πρόεδρος που έχει όραμα και θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της Μυτιλήνης. Έγινε πέρσι μια πολύ καλή προσπάθεια και φέτος προστέθηκαν παιδιά με παραστάσεις από την Α’ Εθνική και άλλα που έχουν κάνει πρωταθλητισμό, γιατί θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Υπάρχει ένας από τους πολύ καλούς νέους προπονητές, οργανωτικός, με νέες ιδέες, που θέλει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει ανέφερε: «Είναι πολύ μακρύ το πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό και επίπονο. Χρειάζεται υγεία, τύχη και όταν στο τέλος κάνουμε ταμείο, πιστεύω να χαμογελάσουμε».

Για τον Παναιτωλικό της νέας σεζόν: «Ο Παναιτωλικός έχει κρατήσει κάποια παιδιά που έχουν εμπειρίες για να κάνουν πρωταθλητισμό και έχει πάρει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Η επιστροφή του Καμαρά, η μεταγραφή του Ντιμπαλά, ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της ομάδας. Διαθέτει επίσης πάγκο με παιδιά που θα έρθουν από κει να βοηθήσουν και δεν χρειάζονται κολακείες από μένα για τον Παναιτωλικό. Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου καταλαβαίνουν. Θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα