Οι 2 όψεις του «ναι» από Βιντιάδη-Χάρις!

Οι 2 όψεις του «ναι» από Βιντιάδη-Χάρις!

Αντώνης Καλκαβούρας
Οι 2 όψεις του «ναι» από Βιντιάδη-Χάρις!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, το αργότερο μέχρι αύριο (Παρασκευή), οι υποψήφιοι επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία θα περιγράφουν την «εμπλοκή» τους με την Ένωση!

Η στιγμή που τα εκατομμύρια των φιλάθλων αλλά κυρίως η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, περιμένουν πως και πως, πλησιάζει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκέντρωσε το gazzetta.gr, δεν απέχει παρά μόνο λίγες ώρες.

Σε απόδοση 2.90 βρίσκουμε στην bwin τη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μαθαίνουμε από το στενό περιβάλλον του εφοπλιστή, Δημήτρη Βιντιάδη, το αργότερο μέχρι αύριο, οι υποψήφιοι επενδυτές της ΑΕΚ, αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα μέσω γραπτής ανακοίνωσης, με την οποία θα διαλευκάνουν πλήρως το status της πολυθρύλητης ενασχόλησής τους με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά αλλά αισίως και αγωνιστικά προβλήματα...

Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου που θα αποστείλουν στους δημοσιογράφους, ο Έλληνας επιχειρηματίας και ο Βρετανός “deal-maker”, θα αποσαφηνίσουν πλήρως το τοπίο της εμπλοκής τους με τα “διοικητικά” της “Ένωσης”, η οποία θα προκύψει είτε μέσω της άμεσης εξαγοράς του 51% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, είτε μέσω της σταδιακής “εισόδου” τους στα “κοινά” της ΑΕΚ.

Στην πρώτη περίπτωση, το δίδυμο των επενδυτών θα καταβάλλει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 6 εκατομμύρια Ευρώ και θα αναλάβουν τον άμεσο έλεγχο της ΠΑΕ, με στόχο να διευθετήσουν τα χρέη προς τρίτους, να τακτοποιήσουν τις πληρωμές του αγωνιστικού τμήματος και των υπαλλήλων, αλλά και ενδεχομένως να ενισχύσουν την ομάδα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να βγει “ομαλά” η σεζόν.

Το δεύτερο σενάριο, αφορά την “σταδιακή εισχώρηση” των δύο ανδρών στα διοικητικά της ΑΕΚ, που θα επιτευχθεί μέσω της άμεσης καταβολής ενός ποσού στο ταμείο της ομάδας για να “καλυφθούν” τα σημαντικότερα έξοδα της ΠΑΕ μέχρι το τέλος του 2012 με την μορφή χορηγίας και εν συνεχεία η επανεξέταση της επένδυσης πάντα σε συνάρτηση με το θέμα του γηπέδου και την βελτίωση των όρων του δανεισμού με το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα