Φαβάλι: Σούπερ Λίγκα του χρόνου!

Gazzetta team
Φαβάλι: Σούπερ Λίγκα του χρόνου!

bet365

Την βεβαιότητα του ότι ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ένα από τα φετινά αποκτήματα της ομάδας, ο Λούκας Φαβάλι!

Ο Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) από τον οποίο ο Καραγεωργίου περιμένει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, με δηλώσεις του στον ΔΥΤΙΚΑ 9.61 φάνηκε σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό!

Για το ματς με τον Πανηλειακό: «Από τα φιλικά να μην κρατάμε τα αποτελέσματα αλλά την εικόνα και την απόδοση μας. Αυτό πρέπει.
Να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Το καλό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ»

Για το αν τον φοβίζουν οι κλειστές άμυνες στην football league: «Έχουμε παίκτες με ποιότητα και θα είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις και για τις ομάδες που θα παίζουν αμυντικά. Να βρίσκουμε τον τρόπο να βάλουμε γκολ».

Για το ρόστερ: «Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά, έχουμε παίκτες με εμπειρία και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμη. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι

Για την επιλογή του να παίξει σε… μικρότερη κατηγορία από πέρσι: «Μου λένε ότι είμαι τρελός που θα παίξω στην Β΄εθνική αλλά ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα και μέσα στις 5 καλύτερες στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να πάμε εκεί που αξίζει ο Παναιτωλικός. Μόνο για ένα χρόνο θα είναι η ομάδα στην Β΄εθνική του χρόνου θα είμαστε στην Σούπερ Λίγκα»!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα