Δεν το έδειξε αλλά θα παίξει όπως στη Ρίγα!

Φώτης Καρακούσης
Δεν το έδειξε αλλά θα παίξει όπως στη Ρίγα!

bet365

Παρότι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Τρίτης (21:45) με τη Λιθουανία, ο Φερνάντο Σάντος δύσκολα θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή της Λετονίας.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αναφέρει ένας εκ των άγραφων νόμων του ποδοσφαίρου. Η Εθνική μας ομάδας ξεκίνησε με νίκη επικρατώντας μέσα στη Ρίγα της Λετονίας με 2-1 ανατρέποντας μάλιστα το σε βάρος της 0-1 και αύριο Τρίτη (21:45) στο Καραϊσκάκης, θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στην Λιθουανία.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κόσμα η τελευταία προπόνηση, με τον Φερνάντο Σάντος να αφήνει μεν κλειστά τα χαρτιά του, αλλά να φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ίδια ενδεκάδα με τη Λετονία. Δηλαδή οι Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Σπυρόπουλος αριστερά, Τοροσίδης δεξιά.

Στο 4-4-2 που θα είναι και πάλι το σύστημα, στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Μανιάτης, με τους Γκέκα και Μήτρογλου να είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την επίθεση. Αυτή θα είναι η ενδεκάδα, εκτός και αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Σάντος.

Ο Πορτογάλος σήμερα όπως αναφέραμε έκρυψε τα χαρτιά του βάζοντας μετά το καθιερωμένο ζέσταμα τους παίκτες να παίξουν οικογενειακό διπλό δέκα εναντίον δέκα χωρίζοντάς τους σε κίτρινους και μπλε.

Για τους κίτρινους έπαιξαν οι: Καρνέζης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Σπυρόπουλος, Φορτούνης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Για τους μπλε ήταν οι: Τζόρβας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Νίνης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

 

Τελευταία Νέα