«Nα μεγαλώσουμε σαν σύλλογος»

«Nα μεγαλώσουμε σαν σύλλογος»

Gazzetta team
«Nα μεγαλώσουμε σαν σύλλογος»

bet365

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε για την ιστορική αναμέτρηση με την Νιουκάστλ και τόνισε ότι οι παίκτες... ζουν για τέτοιου είδους παιχνίδια!

Ο Ατρόμητος θα έχει δύσκολο έργο στα πλέι οφ του Europa League, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ. Ο Φυτανίδης τόνισε στον NovaΣπορ FM ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει... παραπάνω από καλά για να διεκδικήσει την πρόκριση, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πάει στους ομίλους.

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή είμαστε στην προετοιμασία και προσπαθούμε να κάνουμε ένα σύνολο που θα είναι δυνατό για όλη την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε μάθει τον αντίπαλό μας και δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να ετοιμαστούμε για τα ματς αυτά. Θα πρέπει να παίξουμε κάτι παραπάνω από πολύ καλά για να έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε πρόκριση», είπε για να προσθέσει:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά και αυτό θα δυσκολέψει το έργο μας. Είναι ιστορικές στιγμές και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις στιγμές η ομάδα μπορεί να έχει πολλά οφέλη στο οικονομικό επίπεδο αλλά και σε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε Ατρόμητος».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Και ο κόσμος θα θέλει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια και έχουμε την δυνατότητα να μεγαλώσουμε σαν σύλλογος. Αυτά είναι μέσα στις στιγμές του ποδοσφαίρου. Εκεί θα έχουμε το μυαλό μας για να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται και να περάσουμε στους ομίλους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα