Περνάνε από εργομετρικά στον Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Περνάνε από εργομετρικά στον Πανιώνιο

bet365

Από εργομετρικά τεστ θα περάσουν το πρωί της προσεχούς Δευτέρας οι παίκτες του Πανιωνίου, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, καθώς τους έχει δοθεί ρεπό γι' αύριο.

Την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Πανιωνίου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε με ικανοποίηση να βγάζουν όλοι το πρόγραμμα δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σήμερα πολλές ασκήσεις με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τους έδωσε ρεπό. Τέλος, στον Ιστορικό θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ το πρωί της Δευτέρας, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο «Απήλιον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα