«Βλέπει» Τσέζαρεκ, Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

«Βλέπει» Τσέζαρεκ, Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

Gazzetta team
«Βλέπει» Τσέζαρεκ, Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

bet365

Μετά την απόκτηση του Νιάζι Κούτσι, ο Ατρόμητος συνεχίζει την αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού. Σε πρώτο πλάνο και η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου.

Η απουσία του Κώστα Μήτρογλου δημιουργεί σημαντικό κενό στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οποία κινείται εντατικά για να το καλύψει. Έτσι, μετά την απόκτηση του Κούτσι, ο οποίος θα «γεμίσει» την περιοχή, στο στόχαστρο βρίσκεται ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κροάτη ακούγεται για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι τον έχουν ήδη προσεγγίσει. Από εκεί και πέρα, στο θέμα του δημιουργικού μέσου ο Σουμπίνιο παραμένει ο μεγάλος στόχος. Πέρυσι, ο Βραζιλιάνος έκανε τη διαφορά σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό και οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα