Κοντά σε Τραορέ η Ανζί

gazzetta default image fallback

bet365

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται η Ανζί, με τους Ρώσους να αναφέρουν ότι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Λασινά Τροαρέ από την Κούμπαν.

Η Ανζί κέρδισε την έξοδο στην Ευρώπη, ο Χίντινκ θα παραμείνει στον πάγκο και ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι Νταγκεστανοί φέρονται να βρίσκονται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της πρώτης τους μεταγραφής, με τον Λασινά Τραορέ να ετοιμάζεται να κάνει το ταξίδι από το Κρασνοντάρ στην Μαχατσκάλα.

Οι Ρώσοι ανέφεραν ότι Ανζί και Κούμπαν έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος πέτυχε 18 γκολ σε 38 αγώνες την περασμένη σεζόν και έβγαλε... μάτια στην πρέμιερ λιγκ. Ο γενικός διευθυντής της Κούμπαν, Σούρεν Μκρτσιάν, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Τραορέ, ενώ άφησε τα πάντα ανοιχτά, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις διαπραγματεύσεις. «Ο Λασινά Τραορέ είναι ακόμη παίκτης της Κούμπαν. Πράγματι, υπάρχουν προτάσεις από διάφορες ομάδες και η διοίκηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα. Εάν κάποια προσφορά γίνει αποδεκτή, τότε ο σύλλογος θα το ανακοινώσει άμεσα», ήταν η δηλώσεις του και όλα μοιάζουν να είναι θέμα χρόνου, με το κόστος της μεταγραφές να εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα