Πληρώνουν Κουλουχέρη, αναμονή για τους υπόλοιπους

Πληρώνουν Κουλουχέρη, αναμονή για τους υπόλοιπους

Gazzetta team
Πληρώνουν Κουλουχέρη, αναμονή για τους υπόλοιπους

bet365

Ανήσυχοι οι παίκτες του Άρη προειδοποιούν για προσφυγές αν δεν πληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Θέμης Κουλουχέρης αναμένεται να εισπράξει την πρώτη δόση των οφειλομένων του.

Οι παίκτες του Άρη περιμένουν με μεγάλη αγωνία μετά την αναβολή της ΓΣ και την ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο των κίτρινων πότε θα μπορέσουν να εισπράξουν τα χρήματά τους.

Παρά το γεγονός ότι για την ώρα η διοίκηση έχει αποφύγει αρκετές προσφυγές παικτών, έχουν πάρει το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές προτίθενται να κάνουν υπομονή λίγες μέρες ακόμη, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, και αν δεν δουν φως τότε θα ακολουθήσουν οι προσφυγές για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Αυτό έκανε άλλωστε και ο Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον περιμένει να εισπράξει την πρώτη από τις δέκα δόσεις των 26.000 ευρώ που υποχρεούται να του καταβάλλει η ΠΑΕ, όπως αποφάσισε η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ έπειτα από αρκετό καιρό.

Το ποσό που επιδικάστηκε είναι 300.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να εισπράξει ο παίκτης στους επόμενους δέκα μήνες. Η πρώτη δόση τρέχει ήδη, αφού έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου και αναμένεται συνάντηση με τον δικηγόρο του 31χρονου άσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα