Ολυμπιακοί Αγώνες: Με άδειες εξέδρες αλλά κόσμο στον δρόμο για την ποδηλασία (pics)

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με άδειες εξέδρες αλλά κόσμο στον δρόμο για την ποδηλασία (pics)

bet365

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες, ωστόσο στην ποδηλασία δρόμου πολλοί ήταν οι Ιάπωνες που θέλησαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο σε αυτούς του Τόκιο λόγω του κορονοϊού υπήρξε απόφαση για άδειες εξέδρες. Οι Ιάπωνες όμως βρήκαν την λύση και πήραν μια γεύση από την γιορτή του αθλητισμού παρακολουθώντας τον αγώνα της ποδηλασίας δρόμου. Δεν ήταν βέβαια γεμάτοι οι δρόμοι όπως σε άλλες διοργανώσεις, αλλά τουλάχιστον είδαμε λίγο κόσμο που αποθέωσε τους αθλητές.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.