Ποδηλασία: Συνελήφθη ο Bαν ντερ Πόελ λίγες ώρες πριν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Newsroom
Ποδηλασία: Συνελήφθη ο Bαν ντερ Πόελ λίγες ώρες πριν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Μάθιου βαν ντερ Πόελ, βρέθηκε στο τμήμα κατηγορούμενος για σωματική επίθεση σε δύο ανήλικα κορίτσια.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου στην Αυστραλία, ο Μάθιου βαν ντερ Πόελ, συνελήφθη από την αστυνομία!

Ο Ολλανδός ποδηλάτης είχε ένα επεισόδιο με δύο ανήλικα κορίτσια, τα οποία έκαναν φασαρία στον διάδρομο του ξενοδοχείου όπου διαμένει, ενώ αυτός προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Ο «αργυρός» πρωταθλητής Ευρώπης παραδέχτηκε το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πήγα να κοιμηθώ νωρίς και υπήρχαν στον διάδρομο πολλά παιδιά. Κάποια το βρήκαν σημαντικό να αρχίσουν να χτυπάνε την πόρτα του δωματίου μου ασταμάτητα. Τους ζήτησα να το κάνουν και δεν το έκαναν. Εκνευρίστηκα και το επόμενο που συνέβη ήταν να έρθει η αστυνομία και να με συλλάβει. Με άφησαν στις 4 το πρωί».

Ο Ολλανδός φέρεται να έσπρωξε ένα από τα δύο κορίτσια (13 και 14 ετών), τραυματίζοντας ελαφρά το ένα καθώς το έριξε πάνω σε τοίχο, προκαλώντας του εκδορές. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τους γονείς των παιδιών, κάλεσαν την αστυνομία, που αργότερα, τα ξημερώματα, τον άφησε ελεύθερο.

 

Τελευταία Νέα