ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αρχή των εκδηλώσεων με ορεινή ποδηλασία στο Λασίθι

Newsroom
ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αρχή των εκδηλώσεων με ορεινή ποδηλασία στο Λασίθι

bet365

Από το Λασίθι και με ορεινή ποδηλασία άρχισαν οι παράλληλες εκδηλώσεις του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εκκίνηση των δεκάδων παράλληλων εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, άρχισαν από τη Νεάπολη στο Λασίθι και τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας για όλες τις ηλικίες (6 έως 60 ετών), που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Δρήρος

«Οι παράλληλες εκδηλώσεις -περισσότερες από 160 εξελισσόμενες σε κάθε δήμο της Κρήτης, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, απ’ όπου θα διέλθει ο αγώνας, δεν προωθούν την ποδηλασία ως άθλημα μόνο, αλλά στέλνουν το μήνυμα ότι το ποδήλατο είναι και μέσο ψυχαγωγίας, μετακίνησης και βελτιώνει τη ζωή μας» σημειώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και συμπληρώνει «ο δήμος Αγίου Νικολάου και ο δήμαρχός του, Αντώνης Ζερβός, πήραν την καρό σημαία στις παράλληλες εκδηλώσεις, ένωσαν ποδηλατικές δυνάμεις και τοπική κοινωνία, προωθώντας την προβολή του τόπου τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε ανήκει στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο και στην Ελλάδα, η οποία θα τύχει παγκόσμιας προβολής με τη μετάδοση του Αγώνα σε κάθε σημείο της υφηλίου.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αύριο Τρίτη (26/4) στις 5 το απόγευμα, έχουμε την επίσημη παρουσίαση των 20 εθνικών και επαγγελματικών ομάδων με τους 139 διεθνούς φήμης ποδηλάτες και την Τετάρτη στις 12 το Peloton ξεκινά με το 1ο ετάπ (Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά)».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα