Έξω φρενών ο Τζώρτζογλου στη Φάρμα: Τσακώθηκε με τον Ιατρόπουλο (vid)

Gazzetta team
Έξω φρενών ο Τζώρτζογλου στη Φάρμα: Τσακώθηκε με τον Ιατρόπουλο (vid)
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπλέκονται σε έναν καβγά εκτός ορίων, με αφορμή τις λάθος βίδες, σε μια εργασία στην Φάρμα.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στην Φάρμα, με τον πρώτο να γίνεται έξω φρενών στην συνέχεια.

Αφορμή στάθηκε μια εργασία, στην οποία ο Στράτος Τζώρτζογλου έβαλε λάθος καρφιά.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μιχάλης: Δεν φτιάχνεις, χαλάς… Κάνε ό,τι θες, τι να σου πω; Κάνε ό,τι σου κόβει…

Στράτος: Εντάξει, δεν πειράζει, Θα μάθω.

Μιχάλης: Για να μάθεις πρέπει να ακούς ρε Στράτο… Σου έδωσα σαφείς εντολές. Δεν ξέω πού το ονειρεύτηκες…

Στράτος: Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Μιχάλης: Αν δεν μπορείς, μην κάνεις δουλειές. Δεν σου ξαναδείχνω τίποτα. Σου έδειξα ακριβώς τι να κάνεις κι εσύ έκανες ότι σου κατέβηκε.

Στράτος: Μη μου πάρεις το κεφάλι τώρα, σε παρακαλώ. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Προσπαθώ να βοηθήσω!

Μιχάλης: Άστο καλύτερα!

Στράτος: Εντάξει το αφήνω.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, στη συνέχεια, αναφερόμενος στο περιστατικό, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Θανάση Πάτρα, έγινε και πάλι έξαλλος, λέγοντας σε έντονο ύφος:

«Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος! Τέλος! Τέλος! Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου! Κανείς! Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος!».

Στην συνέχεια γύρισε το πρόσωπό του και στα άλλα παιδιά και είπε: «Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ