1ο φιλανθρωπικό Gala Novibet: Ο «γκουρού του έρωτα» και 15.000 ευρώ

Gazzetta team
1ο φιλανθρωπικό Gala Novibet: Ο «γκουρού του έρωτα» και 15.000 ευρώ
Όλα όσα είδαμε στην πρώτη εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζούλια Νόβα και καλεσμένους τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Την Παρασκευή (18/12) στις 20:30 έκανε πρεμιέρα το φιλανθρωπικό Gala της Novibet. Όλοι το ξέρουν αυτό πια.

H Tζούλια Νόβα γύρισε τον Δωροτροχό παρέα με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Αντώνη Καλκαβούρα, χάρισε πλούσια δώρα σε ιδρύματα και οι υπόλοιποι κολλήσαμε στην οθόνη μας.

Για εκείνους που δεν πρόλαβαν να τη δουν, έχουμε το video πιο κάτω – μας ευχαριστείτε μετά. Πριν πατήσετε το play, όμως, πάμε να δούμε τι κρατήσαμε εμείς από το πρώτο επεισόδιο.

Το Gala ξεκινά και κάνει την εμφάνισή της η παρουσιάστρια παρέα με μια μπάντα. Κάπου εδώ να δώσουμε και συγχαρητήρια στον ενδυματολόγο για τη στυλιστική επιλογή. Υπερπαραγωγή. Προχωράμε.

Πρώτος καλεσμένος του φιλανθρωπικού Gala της Novibet είναι ο Κώστας Βαϊμάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος από το Fight Club, μια από της πιο πετυχημένες εκπομπές του ελληνικού ραδιοφώνου, μπαίνει με χιουμοριστική διάθεση στο πλατό και μιλά με την Τζούλια για την εποχή που εργαζόταν στα μεγαλύτερα ελληνικά lifestyle περιοδικά των '90s. Highlight η στιγμή που περιγράφει τα καθήκοντα που είχε από τη θέση του Διευθυντή, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έκανε scouting στα μοντέλα με βαριά καρδιά!

Ακόμη, μίλησε με την Τζούλια για το πώς απέκτησε το προσωνύμιο ο «γκουρού του έρωτα», για τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο και τη φιλία (!), ενώ έδωσε με άνεση τις δικές του απαντήσεις σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις (spoiler alert: αγαπημένος του αθλητής είναι ο Μαίκλ Τζόρνταν). Στα σημαντικά τώρα, στο τέλος γύρισαν τον τροχό της Novibet και έδωσαν 10.000 ευρώ στην Αμυμώνη, τον πανελλήνιο σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Καλά πήγε αυτό!

Τον Κώστα Βαϊμάκη διαδέχτηκε στο πλατό ο Αντώνης Καλκαβούρας, ένας εκ των αρχισυντακτών του Gazzetta.gr. Ο δικός μας άνθρωπος με λίγα λόγια. O Aντώνης μίλησε στην Τζούλια για το πώς αποφάσισε να γίνει μπασκετικός συντάκτης, για τον θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και για τον μεγάλο Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο έχει συναντήσει πολλές φορές στις ΗΠΑ.

Από όλα όσα είπε ο Αντώνης για τον «Greak Freak» ξεχώρισαν η αναφορά του στο ότι ο Γιάννης αποτελεί την μετενσάρκωση του «anything is possible» των Αμερικανών και πως είναι θέμα χρόνου η ζωή του Γιάννη να γίνει τόσο βιβλίο όσο και ταινία. Αναμένουμε! Αφού ολοκλήρωσαν τη συζήτησή τους για το πώς ένα παιδί από τα Σεπόλια έχει καταφέρει να γίνει δύο απανωτές φορές MVP του NBA γύρισαν τον τροχό και χάρισαν 5.000 ευρώ στο Χατζηπατέρειο κέντρο αποκατάστασης και στήριξης παιδιού. Ιδανική κατάληξη της συζήτησης – αν και στο επόμενο ευχόμαστε ο τροχός να σταματήσει στα 15.000 ευρώ.

Τώρα είσαι έτοιμος να δεις ή έστω να δεις ξανά το βίντεο.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων (Παρασκευή, 25/12) στις 20:30 έρχεται το 2ο φιλανθρωπικό gala της Novibet.