To EXCLUSIVE BENEFITS είναι η νέα εποχή του Jenny.gr

Gazzetta team
To EXCLUSIVE BENEFITS είναι η νέα εποχή του Jenny.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού μάς καλωσορίζει στο νέο συνδρομητικό εγχείρημα του Jenny.gr.

Η Τζένη Μπαλατσινού και η ομάδα του jenny.gr έκαναν το επόμενο βήμα και μπήκαν στον κόσμο της συνδρομητικής εμπειρίας με το Jennygr Exclusive Benefits.

Διαβάστε το editorial:

«Εννιά χρόνια πριν, με όχημα μια προσωπική ανάγκη, δημιουργήθηκε το Jenny.gr, ένα ζεστό, ανθρώπινο, αισιόδοξο, γεμάτο χρώματα και συναίσθημα, διαδικτυακό περιβάλλον.

Με σημείο αναφοράς, όμορφες εικόνες, native και πρωτότυπες ενέργειες, events και θεματικά workshops, η δημιουργική μας διάδραση και η επικοινωνία μας δυνάμωσε με τον χρόνο κι έτσι εξέλιξε ένα προσωπικό blog, όπως το Jenny.gr σε ένα ώριμο γυναικείο site που εμπνέει, σέβεται και αναδεικνύει τη δύναμη και την ταυτότητα κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία.

Έχοντας, λοιπόν, ως συνοδοιπόρους τη δημιουργικότητα, την ποιότητα και την αισθητική, την πρωτοτυπία και τον σεβασμό στο αναγνωστικό κοινό που μας εμπιστεύεται καθημερινά, στο Jenny.gr αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα.

Μπαίνουμε στον κόσμο της συνδρομητικής εμπειρίας, έχοντας ως σημαία την πρωτογενή πληροφορία της δημοσιογραφικής ύλης, καθαρό περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις με στόχο να διαμορφώσουμε έναν προσεγμένο διαδικτυακό χώρο, γεμάτο από αποκλειστικά προνόμια, ειδικά σχεδιασμένα για τα μέλη του Jennygr Exclusive Benefits.

Κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα με 6€ ετήσια εγγραφή, να περιηγείται και να απολαμβάνει αποκλειστικά θέματα, προνόμια και υπηρεσίες σε επιλεγμένα brands μόδας, ομορφιάς, υγείας, όπως Zeus & Δione, Vassilis Zoulias, Ileana Makri, Orsalia Parthenis, Ioanna Kourbela, March, NAK, Haralas, Stathis Samantas, Under Armour, Puma, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Tiny Toes, Coffee Island, Era Nuts.

Επιπλέον, κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα χρήσης σε προσωποποιημένες υπηρεσίες διατροφής από την διατροφολόγο, Ειρήνη Λυκουρέση, καθώς και υπηρεσίες αστρολογίας με τη μέθοδο του αστρικού ψυχογράμματος από τη Γεωργία Σταύρου, σε τιμές αποκλειστικές.

Ανθρώπινες ιστορίες, videos, ρεπορτάζ και guest editors συνθέτουν και υπογράφουν το περιεχόμενό μας. Αποκλειστικά θέματα και πρωτότυπες έρευνες για νέες τάσεις στη μόδα, την ομορφιά, το wellbeing και ό,τι αφορά τη σύγχρονη γυναίκα, εναρμονίζονται με τις καθημερινές εξελίξεις της εποχής, μπροστά στην οθόνη του κάθε μέλους.

Δεκάλεπτα podcasts, “Παίζοντας με τις λέξεις”, με ανατρεπτικούς προσκεκλημένους και διάθεση.

Όλοι μας εργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό, ώστε το νέο συνδρομητικό εγχείρημα του Jenny.gr να είναι συνεπές με τα σύγχρονα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής μας!

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη μας και να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε μια νέα εποχή ενημέρωσης, αλλά και διάδρασης με αποκλειστικά, εξατομικευμένα προνόμια.

Σας ευχαριστούμε,
Τζένη Μπαλατσινού»

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.