Ακυρώθηκε, παρά τις προσπάθειες, η έκθεση τεχνολογίας IFA 2021

Ακυρώθηκε, παρά τις προσπάθειες, η έκθεση τεχνολογίας IFA 2021
Λόγω φόβων από την εξάπλωση του COVID-19.

Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές της έκθεσης IFA 2021 δήλωσαν αρκετές φορές ότι θέλουν να επαναφέρουν φέτος την έκθεση στη φυσιολογική της μορφή, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Consumer & Home Electronics GmbH και Messe Berlin ανακοίνωσαν ότι η έκθεση δεν είναι σε θέση να υποδεχτεί κόσμο, ούτε καν στην περσινή μορφή με ελάχιστο κόσμο, λόγω των προβλημάτων που συνεχίζει να προκαλεί ο COVID-19 σε όλες τις περιοχές του πλανήτη.

«Δυστυχώς, ορισμένοι παγκόσμιοι δείκτες δεν πάνε όσο γρήγορα περιμέναμε προς την σωστή κατεύθυνση», σημειώνουν οι διοργανωτές, τονίζοντας πως η κατάσταση οδήγησε αρκετούς εκθέτες σε περαιτέρω σκέψεις για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν με αυτά τα δεδομένα.

ε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσαν και τους ρυθμούς εμβολιασμού που δεν είναι ίδιοι παντού, αλλά και τις νέες μεταλλάξεις του ιού που έχουν προκαλέσει περαιτέρω φόβους.

Μέχρι τα μέσα Απριλίου, τα ημερήσια κρούσματα στην Γερμανία άγγιζαν τα 20.000.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί αρκετές ασκεψίες και για τα επόμενα τεχνολογικά events που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τους επόμενους πολλούς μήνες.

Πάντως, η IFA ελπίζει να επιστρέψει δυναμικά με μια κλασική μορφή για την έκθεση τεχνολογίας το 2022, έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες 2-6 Σεπτεμβρίου.