Flexi, Flat ή Free: Mάθε ποιο πακέτο ρεύματος σου ταιριάζει

Gazzetta team
Flexi, Flat ή Free: Mάθε ποιο πακέτο ρεύματος σου ταιριάζει
Η Volton δημιούργησε τα οικογενειακά προγράμματα Volton Unique για να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

Είναι δεδομένο πως όλοι χρειαζόμαστε ρεύμα στην καθημερινότητά μας. Ρεύμα για να μαγειρέψουμε, ρεύμα για να φορτίσουμε το κινητό ή το laptop μας. Ρεύμα για να έχουμε φως στο διαμέρισμά μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως επειδή όλοι χρειαζόμαστε ρεύμα, το χρησιμοποιούμε με τον ίδιο τρόπο και σε ίσες ποσότητες.

Είναι διαφορετικές οι συσκευές που ο κάθε ένας από εμάς χρησιμοποιεί, είναι διαφορετικές οι ώρες που τις θέτει σε λειτουργία, ενώ κάθε σπίτι φιλοξενεί διαφορετικό αριθμό ατόμων. Δεν ταιριάζουν, λοιπόν, σε όλους μας τα ίδια προγράμματα ρεύματος.

Για αυτό το λόγο η Volton, η οποία γνωρίζει πως είναι πιο έξυπνο να έχεις αυτό που σου ταιριάζει, δημιούργησε τα νέα οικογενειακά προγράμματα ρεύματος Volton Unique: το Flexi, το Flat και το Free.

Η διαδικασία για να αλλάξετε πάροχο και να αποκτήσετε κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα είναι ιδιαίτερα απλή και χωρίς επιπτώσεις στην καθημερινότητά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση της Αίτησης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός του προηγούμενου Παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Ας δούμε τα προνόμια και τα οφέλη που μπορείς να έχεις αν επιλέξεις κάποιο από τα προγράμματα Volton Unique:

-Θέλεις χρέωση χαμηλότερη κι από αυτή του νυχτερινού ρεύματος όλη μέρα και έκπτωση συνέπειας 30%; Επίλεξε το Volton Unique Flexi.
-Θέλεις όλο το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο σταθερή τιμή και δώρο τα πάγια 2 μηνών; Επίλεξε το Volton Unique Flat.
-Θέλεις αληθινά χαμηλές χρεώσεις χωρίς καμία χρονική δέσμευση; Επίλεξε το Volton Unique Free.

Όποιο, όμως, πρόγραμμα και να επιλέξεις θα επωφεληθείς και από τα παρακάτω προνόμια:
-Δώρο το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care» αξίας 100€ για 12 μήνες.
-30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL.

Η Volton είναι πλάι σου και έτοιμη να καλύψει τις δικές σου ανάγκες.

Το μόνο που μένει είναι μπεις εδώ και να μάθεις κι εσύ τι τύπος Volton είσαι!