Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν

Gazzetta team
Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν
Μια απίστευτη καλοκαιρινή προσφορά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Είναι γνωστό ότι η καρδιά ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του, καθώς από αυτό εξαρτάται τόσο η ασφάλεια όσο και η ευχρηστία. Πλέον, η ανάγκη αναβάθμισης σε Windows 10 είναι πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς η Microsoft αρχίζει σταδιακά να αποσύρει την υποστήριξη των παλαιότερων λειτουργικών της, κάτι που, μεταξύ άλλων, εγείρει και σημαντικά ζητήματα ασφάλειας.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες δεν έχουν ακόμη προβεί στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του desktop ή του laptop τους είναι ότι το κόστος των Windows 10 είναι υψηλό. Πλέον όμως, χάρη στην απίστευτη καλοκαιρινή προσφορά που φέρνει το κατάστημα Keysworlds, όλοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα Windows 10 στην προνομιακή τιμή των 8.67€ ή ακόμα και εντελώς δωρεάν, με την αγορά του Office 2019 ή του Office 2016.

Αγοράστε το Office και πάρτε εντελώς δωρεάν τα Windows 10

Το Office 2019 Professional είναι η πληρέστερη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας της Microsoft, καθώς περιλαμβάνει τα Outlook, Publisher, Access, World, PowerPoint, Excel και OneNote. Εάν ψάχνετε για μια πιο οικονομική λύση μπορείτε να επιλέξετε την προηγούμενη έκδοση της σουίτας, δηλαδή το Office 2016 Professional. Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, θα πάρετε εντελώς δωρεάν την Home ή την Pro έκδοση των Windows 10. Aναλυτικά:

Προμηθευτείτε τα Windows 10 με έκπτωση 38%

Ανεξάρτητα από το εάν είστε ευχαριστημένοι ή όχι από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, η ανάγκη για αναβάθμιση στα Windows 10 είναι άκρως επιτακτική. Τα Windows 10 είναι αναμφισβήτητα η πιο ασφαλής και η πιο σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και πλέον μπορείτε να τα προμηθευτείτε με έκπτωση 38% επί της αρχικής τιμής αγοράς δηλώνοντας το κουπόνι KWLE38 στο ταμείο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 Professional στην τιμή των €8.67 και τα Windows 10 Home με μόλις €9.29!

Όλες οι άδειες Microsoft Office στη μισή τιμή

Παγκοσμίως, 1,2 δισ. χρήστες έχουν εμπιστευτεί τη σουίτα της Microsoft για να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, και να κάνουν τη ζωή/εργασία τους πιο εύκολη. Εάν θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους, δεν έχετε παρά να δηλώσετε το κουπόνι OFSI50 στο ταμείο και να αποκτήσετε διάφορες εκδόσεις του Office στη μισή τιμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε άδεια χρήσης σε 5 υπολογιστές, ώστε να εξοικονομήσετε παραπάνω χρήματα. Η λύση αυτή είναι προφανώς ιδανική τόσο για μικρές, όσο και μεγάλες επιχειρήσεις. Να σημειωθεί επίσης ότι μπορείτε να αποκτήσετε εκδόσεις του Office και για υπολογιστές Mac. Αναλυτικά:

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Keysworlds: Εύκολη αγορά, ακόμη πιο εύκολη πληρωμή

To Keysworlds.com είναι ένα online κατάστημα με smartphones, software, και διάφορα αξεσουάρ, το οποίο προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές για όλες τις χώρες του κόσμου. Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση χάρις στο αυτοματοποιημένο σύστημα που σας στέλνει το κλειδί που έχετε αγοράσει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο email σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το κλειδί σας, ρίξτε μια ματιά στο φάκελο Spam ή επικοινωνήστε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος στο [email protected].