+slo-gun

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ήρθε η πρώτη LG Signature OLED Real 8K τηλεόραση στην Ελλάδα

Ήρθε η πρώτη LG Signature OLED Real 8K τηλεόραση στην Ελλάδα

Ήρθε η πρώτη LG Signature OLED Real 8K τηλεόραση στην Ελλάδα

Η συσκευή 88 ιντσών που θα αλλάξει επίπεδο στην τηλεοπτική εμπειρία σου όσο θα βρίσκεσαι στο σπίτι.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτή την περίοδο στον πλανήτη καλούμαστε να περάσουμε άπειρες ώρες μέσα στο σπίτι. Την ίδια ώρα μάλιστα έχει ακυρωθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα.

Και τι με αυτό; Μπορούμε να ανοίξουμε την τηλεόραση και να παρακολουθήσουμε σε μαγνητοσκόπηση σπουδαίους αγώνες από το Champions League και το NBA. Ποια, όμως, τηλεόραση; Αυτή που είχαμε μέχρι χθες ή την LG Signature OLED Real 8K με τα πιο ακριβή χρώματα, την απεριόριστη αντίθεση και το τέλειο μαύρο που θα αλλάξει επίπεδο στην τηλεοπτική μας εμπειρία;

Όσοι κάνετε την δεύτερη επιλογή, αυτό το κείμενο σας αφορά, αφού παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής της LG, η οποία κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα.

-Η Real 8K Signature OLED διαθέτει 33 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels (7680 x 4320) και 130 εκατομμύρια υπο-pixel αποδίδοντας τέσσερις φορές την ανάλυση 4K-γεγονός που σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα LED, το κάθε pixel μπορεί να ελέγχεται μεμονωμένα για τη δημιουργία εξαιρετικά αληθινής εικόνας με πιο ακριβή χρώματα, απεριόριστη αντίθεση και τέλειο μαύρο σε Real 8K ανάλυση. Παράλληλα, η συγκεκριμένη τηλεόραση πληροί τα διεθνή πρότυπα ανάλυσης με τη διαμόρφωση αντίθεσης (CM)στο 91.8% . Σύμφωνα με το ISO, για τον ορισμό της ανάλυσης, η τιμή CM πρέπει να είναι 25% ή μεγαλύτερη και όσο μεγαλύτερη είναι η διαμόρφωση αντίθεσης, τόσο πιο καθαρά εμφανίζονται οι μαύρες και οι λευκές γραμμές. Η OLED 8K τηλεόραση παρέχει Real 8Κ ανάλυση με εξαιρετικά χρώματα, λεπτομέρεια και αντίθεση.

-Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει την LG OLED Real8K τηλεόραση είναι ο έξυπνος επεξεργαστής α9 2ης γενιάς 8K, που χάρη στον αλγόριθμο AI και το αποτελεσματικό upscaling, αναλύει την ποιότητα εικόνας του περιεχομένου και μετατρέπει περιεχόμενο ανάλυσης 2Κ ή 4K σε πιο ρεαλιστικές εικόνες ανάλυσης 8K, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια. Ακόμη, μετατρέπει τον δικάναλο ήχο σε ήχο 5.1 virtual surround, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν βελτιστοποιημένο ήχο AI.

-Η συγκεκριμένη τηλεόραση της LG υποστηρίζει επίσης το πρότυπο HDMI 2.1, που είναι απαραίτητο για ανάλυση 8K με ταχύτητα 60fps και υψηλότερους ρυθμούς καρέ, καθώς και το ALLM, VRR, και eARC για πιο ομαλή κίνηση και υψηλότερη ποιότητα ήχου. Ακόμη, με την τεχνολογία OLED 8K, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλο το περιεχόμενο σε ρεαλιστική, υψηλή ανάλυση με την υποστήριξη των σημαντικότερων προτύπων HDR, Dolby Vision, Advanced HDR της Technicolor, HLG και HDR10.

-Επιπλέον, με την υποστήριξη τουThinQ AI της LG, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλά πράγματα μόνο με τη φωνητική αναγνώριση συνομιλίας και να λάβουν συστάσεις για προσαρμοσμένο περιεχόμενο με βάση τις τηλεοπτικές τους συνήθειες. Επιπροσθέτως, η OLED τηλεόραση 88'' διαθέτει μια καλλιτεχνική βάση γραφείου, που συνδυάζεται φυσικά με τον περιβάλλοντα χώρο, προσδίδοντας πολυτέλεια στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ υποστηρίζει σταθερά την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι διαθέτει τη λειτουργία GalleryMode, που προβάλλει τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor.

-Τέλος, για μια άνετη εμπειρία θέασης, οι LG OLED τηλεοράσεις εκπέμπουν μπλε φως σε ποσοστό 29%, πολύ λιγότερο από το ελάχιστο πρότυπο του 50% για μειωμένη κόπωση των ματιών. Έτσι, οι θεατές μπορούν παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα και εκπομπές χωρίς να ανησυχούν για την υγεία των ματιών τους.