Ο CEO του Twitter τρώει μόνο βραδινό, διαλογίζεται για ώρες και κάνει υδροθεραπεία

Gazzetta team
Ο CEO του Twitter τρώει μόνο βραδινό, διαλογίζεται για ώρες και κάνει υδροθεραπεία
Ο 43χρονος ιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, επιβεβαίωσε κάποια από όσα νομίζαμε πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων...

Το γεγονός ότι είναι ολίγον τι... περίεργος επιβεβαίωσε ο 43χρονος CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντόρσεϊ είπε σχετικά με τις φήμες για την «ασκητική» καθημερινότητά του: «Κάποιες από αυτές ισχύουν»!

Ειδικά, δε, για αυτά που έχουν γραφτεί, ότι τρώει μόλις πέντε γεύματα την εβδομάδα, κάνει διαλογισμό αρκετές ώρες καθημερινά και εναλλάσσει τα κρύα μπάνια με τη σάουνα, τόνισε: «Προσπαθώ να διαλογίζομαι δύο ώρες κάθε μέρα. Σίγουρα, δεν κάνω σάουνα και παγωμένα μπάνια κάθε μέρα, αλλά τρώω επτά γεύματα την εβδομάδα, μόνο βραδινό».

Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι κάνει διαλειμματική νηστεία, περπατά μέχρι τη δουλειά του και κάνει υδροθεραπεία, ώστε να διοικεί με καθαρό μυαλό τις τεχνολογικές εταιρείες του.

Πόσα βγάζει από αυτές;

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η περιουσία του Αμερικανού ξεπερνά τα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια...

Παρ' όλα αυτά, λέει πως τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα, μεταξύ 6:30μ.μ και 9μ.μ. Το δείπνο του περιλαμβάνει συνήθως πρωτεΐνη (κοτόπουλο, μπριζόλα ή ψάρι) με λαχανικά (σαλάτα, σπανάκι, σπαράγγια ή λαχανάκια Βρυξελλών).

Έχει κόψει, εξάλλου... μαχαίρι τα γλυκά, και σάκχαρα παίρνει μόνο από μούρα, μαύρη σοκολάτα ή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθάνομαι πολύ πιο συγκεντρωμένος», είχε πει τον περασμένο Απρίλιο για την τεχνική της διαλειμματικής νηστείας. «Πολλά από τα στοιχεία της καθημερινότητάς μου γίνονται όχι μόνο για την επιβίωσή μου, αλλά για να εξασφαλίσω ότι θα μπορώ να συνεχίσω να αποδίδω και να έχω διαύγεια. Κάποιες πρακτικές έχουν μεγάλο αποτέλεσμα, άλλες δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ακόμα λειτουργήσει. Με ωφελούν μόνο όταν μπορώ να σηκώσω ψηλότερα τον "πήχη''», πρόσθεσε.