Crash test: LG G7 ThinQ vs Samsung S9 (pics)

Gazzetta team
Crash test: LG G7 ThinQ vs Samsung S9 (pics)
Αν στο παραδοσιακό δίλλημα iPhone ή Android οι χρήστες των έξυπνων κινητών τηλεφώνων επιλέξουν το δεύτερο έχουν σίγουρα να προβούν σε πολλές ακόμα επιλογές, αφού θα αναγκαστούν να διαλέξουν από μία ευρεία γκάμα κατασκευαστών.

Αν δε κινείστε στην ανώτερη κατηγορία τιμής, στη λίστα σας περιλαμβάνονται και οι ναυαρχίδες της Samsung και της LG, S9 και G7 ThinQ. Αντίθετα με το σύνηθες εμείς έχουμε τέσσερις λόγους για τους οποίους θα ήταν καλό να προτιμήσετε το δεύτερο - δηλαδή το LG G& ThinQ αντί του Galaxy S9.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τηλέφωνα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου του ταχύτατου επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 845 processor, ασύρματη φόρτιση και αντοχή στο νερό. Παρότι μάλιστα υπάρχουν κάποια πράγματα που το S9 κάνει καλύτερα υπάρχουν τέσσερις καλοί λόγοι για να αγοράσετε το G7.

Μεγαλύτερη οθόνη

Για την τιμή των 800 ευρώ και πάνω η μεγαλύτερη οθόνη που θα βρείτε στο LG G7 αξίζει τα λεφτά της. Να υπενθυμίσουμε ότι το LG Γ& έχει οθόνη 6,1 ιντσών ενώ το Galaxy S9οθόνη 5.8 ιντσών.

Η οθόνη μάλιστα του LG G7 είναι κατά μία ίντσα μικρότερη από την 6.2 ιντσών οθόνη του Galaxy S9 Plus , το οποίο κοστίζει περίπου 100 ευρώ παραπάνω.

H εγκοπή είναι καλύτερη στα Android απ' ότι στα iPhone

Το LG G7 έχει notch, ή αλλιώς την εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνος, χαρακτηριστικό που αποδεικνύεται αποτελεσματικότερο στην περίπτωση των Android τηλεφώνων από ότι στα iPhone.

Eεπί της ουσίας στα Android phones έχει περισσότερο νόημα απ' ότι στα iPhones αφού αποδεικνύεται ιδανική για να φιλοξενήσει τις ειδοποιήσεις χωρίς να δαπανάται παραπάνω μέρος στην οθόνη.

Όταν ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις του Android να προβάλλονται στην εγκοπή έχετε λίγο παραπάνω χώρο για τις εφαρμογές σας και ό,τι άλλο θέλετε να κάνετε το τηλέφωνό σας.

Κι αν δεν σας αρέσει εμφανισιακά μπορείτε φυσικά να το απενεργοποιήσετε και οι ειδοποιήσεις να παραμείνουν όπως στα παραδοσιακά τηλέφωνα στην κορυφή.

Καλύτερη απόδοση ήχου

Το LG G7 διαθέτει ενισχυτή ακουστικών υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με άλλα τηλέφωνα του είδους κάτι που κάνει την διαφορά σε όσους εκτιμούν την κορυφαία ποιότητα του ήχου και χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για μουσική και άλλες ακροάσεις.

Όσον αφορά στον ασύρματο ήχο μέσω Bluetooth, και πάλι προηγείται των ανταγωνιστών αφού έρχεται με το πρωτότυπο «aptX HD», το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου μέσω Bluetooth από το standard aptX που θα βρείτε στο Galaxy S9.

Φωτογραφική με ευρυγώνιο αποτέλεσμα

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εξαρτάται σίγουρα από τις προτιμήσεις σας στη φωτογραφία και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι το ένα υπερέχει του άλλου. Ο λόγος για τους δεύτερους φακούς της κάμερας οι οποίοι κάνουν σε κάθε ένα μοντέλο διαφορετικά πράγματα.

Η δεύτερη κάμερα του LG G7 τραβά φωτογραφίες με εξαιρετικά διευρυμένη γωνία λήψης δηλαδή περισσότερες λεπτομέρειες από τον κανονικό φακό των smartphone. Μπορεί ωστόσο να έχετε ένα μερικώς παραμορφωμένο περιεχόμενο, το λεγόμενο fish-eye effect αλλά και πάλι οι φωτογραφίες σας δείχνουν υπέροχα.

Τώρα το αν προτιμάτε όμως τον ευρυγώνιο δεύτερο φακό του LG αντί του οπτικού ζουμ x2 που έχετε στην περίπτωση του Galaxy S9 είναι όμως καθαρά στην κρίση σας.

Πηγή: insider.gr