Trashtag Challenge: H νέα «πρόκληση» των social media κάνει τον πλανήτη πιο... καθαρό (pics)

Trashtag Challenge: H νέα «πρόκληση» των social media κάνει τον πλανήτη πιο... καθαρό (pics)
Κατά καιρούς διάφορα challenge έχουν κατακτήσει μία περίοπτη θέση στα social media, με χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο να ανταποκρίνονται στις κάθε είδους προκλήσεις, αναρτώντας τις εμπειρίες τους στο Facebook και στο Instagram.

Από το IceBucket Challenge μέχρι το Milk Chugging, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με κάθε είδους πρόκληση, όμως το τελευταίο trend του παγκόσμιου ίντερνετ έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς τα αποτελέσματά του φιλοδοξούν να κάνουν τον πλανήτη μας λίγο πιο καθαρό και ανθρώπινο.

Το οικολογικό challenge που γίνεται παγκόσμια μόδα

Το Trashtag Challenge, το οποίο και μεσουρανεί αυτές τις ημέρες σε κάθε δίκτυο ανά την υφήλιο απαιτεί από τους χρήστες να επιλέξουν τον «αγαπημένο τους σκουπιδότοπο» και να τον καθαρίσουν από άκρη σε άκρη, μόνοι τους αλλά και με τη βοήθεια φίλων και γνωστών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον, βρίσκονται στον «αστερισμό» του Thrashtag Challenge, με δεκάδες ανθρώπους να αναρτούν την δική τους συνεισφορά στο challenge, κάτι που σε περίπτωση που συνεχιστεί, αναμένεται να αφήσει το «σπίτι μας» σε άκρως καλύτερη κατάσταση από πριν.

Πληροφορίες: ladbible.com