Survivor: Ο Νίκος επέστρεψε να αποχαιρετίσει και όλοι «λύγισαν» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Νίκος επέστρεψε να αποχαιρετίσει και όλοι «λύγισαν» (vid)
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φετινό Survivor όταν ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην παραλία για να αποχαιρετίσει.

Οι παίκτες του Survivor ενημερώθηκαν στο έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός για την οριστική αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το παιχνίδι εξαιτίας των τραυματισμών του στα γόνατα.

Ωστόσο, εκεί που δεν το περίμεναν ο Νίκος εμφανίστηκε και πάλι στην παραλία. Όχι όμως για να μείνει, αλλά για χαιρετίσει τους παίκτες, καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να φύγει έτσι.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τα δέντρα κι εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση: «Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω».

Οι συμπαίκτες του δεν έμειναν ασυγκίνητοι με όσα είπε και στάθηκαν στην αξιοπρέπειά του, αλλά και στην δυναμική παρουσία του στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ