Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το όχι του Σταύρου Ξαρχάκου: «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια» (vid)

Gazzetta team
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το όχι του Σταύρου Ξαρχάκου: «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια» (vid)
Για την αρνητική απάντηση που έλαβε από τον Σταύρο Ξαρχάκο, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωνε το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε γνωστοποιήσει τα ονόματα των καλλιτεχνών που δεν κατάφερε να φιλοξενήσει στην εκπομπή του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Σταύρος Ξαρχάκος, για τον οποίο ρωτήθηκε την Παρασκευή από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ», όπου αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συγκεκριμένης πρόσκλησης.

«Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Δικαιολόγησε μάλιστα και την απόφαση του να μην κάνει το αφιέρωμα σε αυτόν, έστω και αν δεν ήταν εκεί, λέγοντας: «Εχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε.

Ένας από τους καλεσμένους πάντως που ξεχώρισε, ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ