Survivor: «Η Ανθή συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Η Ανθή συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος (vid)
Απασφάλισε ο Περικλής Κονδυλάτος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόχωρησή του από το Survivor. Τα δάκρυα για τον Τριαντάφυλλο και η ατάκα-φωτιά για την Ανθή.

Ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το Survivor απάντησε σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα που του τέθηκαν στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξή στο «Love it» του ΣΚΑΪ. Αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Γιώργο Κοψιδά, τον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε ότι με τον Γιώργο Κοψιδά μίλησαν λίγες μέρες πριν την αποχώρησή του από το παιχνίδι και πως αν έμενε παραπάνω θα είχαν καλύτερη σχέση.

Στη συνέχεια όταν η κουβέντα πήγε στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχε έρθει πολλές φορές σε ρίξη, ο Περικλής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα συγκίνησής του και τον χαρακτήρισε «αδελφό» του.

Τέλος για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε, σε άλλα όχι. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι της να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να την κανακεύω. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα σαν προσωπικότητα, θέλει να αισθάνεται ότι αδικείται. Παίζει πιο στρατηγικά από όλους».

Δείτε όλη τη συνέντευξή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ