Ο Μαυρίδης ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο: «Ξαφνικά σε ανακαλύπτει η Μαρία από την Άνω Ραχούλα…» (pic

Gazzetta team
Ο Μαυρίδης ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο: «Ξαφνικά σε ανακαλύπτει η Μαρία από την Άνω Ραχούλα…» (pic
Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου ξεσπά εναντίον των συνωμοσιολόγων για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο και εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την άποψή του.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, πριν από λίγο καιρό είχε νοσήσει βαριά με κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα είχε υπογράψει για να πάρει εξιτήριο, ώστε να αφήσει άδειο κρεβάτι για κάποιον ασθενή που το έχει περισσότερο ανάγκη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στην ανάρτησή του

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».