Άνοιξε κόντρα Καινούργιου-Παπανώτα: «Δημήτρη ντροπή» (vid)

Gazzetta team
Άνοιξε κόντρα Καινούργιου-Παπανώτα: «Δημήτρη ντροπή» (vid)
Kόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Παπανώτα και της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το σχόλιο του πρώτου για την τοποθέτηση της παρουσιάστριας ότι μικρή δεχόταν μπούλινγκ γιατί δεν μπορούσε να προφέρει το «ρο».

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι δέχθηκε bullying όταν ήταν μικρή για το «ρο». Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας το άκουσε, διαφώνησε κάθετα και είπε πως είναι βλάσφημο να μιλάει κανείς τέτοια θέματα, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του είπε: «Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρο” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε καταλήγοντας: «Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρο”».

Η τοποθέτηση αυτή, μάλλον δεν άρεσε καθόλου στην Καινούργιου και μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της.

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μού είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά, ή μου κάνετε πλάκα τώρα; Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλάφτηκα. Το να πεις ότι κλάφτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό. Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», κατέληξε.