Μήνυμα Μπαλάσκα στον Μουτσινά: «Να βγει να ζητήσει συγγνώμη» (vid)

Gazzetta team
Μήνυμα Μπαλάσκα στον Μουτσινά: «Να βγει να ζητήσει συγγνώμη» (vid)
Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας βγήκε στον "αέρα" της εκπομπής Happy Day κατηγορώντας το Νίκο Μουτσινά για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ζητώντας του να ανακαλέσει για όσα ανέβασε και ακολούθως κατέβασε στο Instagram.

Η υπόθεση αφορούσε υποτιθέμενη σύλληψη νεαρού με σακούλες σούπερ μάρκετ, ο οποίος είχε στείλει μεν μήνυμα μετακίνησης, αλλά κάποιες ώρες νωρίτερα. «Πρέπει να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη, μάλλον πρέπει να παραπλανήθηκε», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Νίκο Μουτσινά και συνέχισε:

«Η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής αναφέρει ότι ο κύριος Νίκος Μουτσινάς λέει ψέματα, ότι κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι ψευδής όλη η καταγγελία του κυρίου Μουτσινά και γι’ αυτό υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν αποδεικνύεται πως συνέβη ένα τέτοιο γεγονός ούτε από τα έγγραφα ούτε από τα εισαγόμενα του τμήματος. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από αστυνομικούς είναι πάρα πολύ σοβαρό. Επιλαμβάνονται οι εσωτερικές υποθέσεις, επιλαμβάνεται το ανηλίκων, επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας… Οι συνάδελφοι και η διοίκηση του τμήματος έχουν τεράστιες επιπτώσεις. Αυτά δεν είναι απλά πράγματα να τα γράφουμε σε ένα μπλογκ ή στο Instagram. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το λέω κατηγορηματικά. Είναι fake news. Καλώ δημόσια τον εξαίρετο αυτόν καλλιτέχνη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς και ξεκαθαρίζω ότι τον συμπαθώ και παρακολουθώ τις εκπομπές του».

Από τη δική του πλευρά ο παρουσιαστής και ηθοποιός όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας της, τής είπε, ότι ποτέ δεν είχε σκοπό και πρόθεση να θίξει κανέναν και να προσβάλει. Παρασύρθηκε κάνοντας repost καθώς την είδηση τη διάβασε.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

«Τον »γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού, με την οποία καταγγέλλεται »κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, »καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», »προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, »επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε »αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκησή του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ