Πρωτοφανείς εικόνες: Ατελείωτες ουρές και θερμομέτρηση έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης, ενώ έχει ήλιο (pics & vid)

Gazzetta team
Πρωτοφανείς εικόνες: Ατελείωτες ουρές και θερμομέτρηση έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης, ενώ έχει ήλιο (pics & vid)
Με τον ήλιο ακόμη στον ουρανό, δεκάδες θαυμαστές του Νίκου Βέρτη σχημάτισαν ατελείωτες ουρές έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου ξεκινάει απόψε (14/8) τις... απογευματινές εμφανίσεις του, ενώ άνθρωποι του μαγαζιού έκαναν θερμομέτρηση στην είσοδο!

Το ξέραμε ότι θα συμβεί. Είναι άλλο, ωστόσο, να ξέρεις ότι θα συμβεί και άλλο να συμβαίνει και να το βλέπεις...

Οι εικόνες είναι, πραγματικά, πρωτοφανείς έξω από το κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου απόψε (14/8) ξεκινάει τις... απογευματινές του εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης. Θυμίζουμε, το μαγαζί, όπως και όλα τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη -και αλλού, φυσικά, στην Ελλάδα- θα κλείσει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτό, ωστόσο, ουδόλως πτόησε δεκάδες ανθρώπους, θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή, να βάλουν τα καλά τους και να στηθούν, με τον ήλιο ακόμη στον ουρανό, απ' έξω, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές. Υπάλληλοι του μαγαζιού, μάλιστα, έκαναν θερμομέτρηση στην είσοδο!

Όλα τα μέτρα υγιεινής, πάντως, τηρούνται και αυτό είναι το θετικό. Στα τραπέζια και στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Όπως αναφέρει, δε, η ιστοσελίδα seleo.gr, οι πελάτες μπήκαν ένας-ένας, τηρώντας τις αποστάσεις. Να σημειωθεί πώς η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω των νέων κανονισμών-περιορισμών στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις 7:30 το απόγευμα και θα κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Με αυτά και με αυτά, σε λίγο το πρόγραμμα θα τελειώσει και το μαγαζί θα κλείσει!