Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Το ζευγάρι του MasterChef αποκάλυψε πότε ξεκίνησε η σχέση τους (vid)

Gazzetta team
Το ζευγάρι του MasterChef, o Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη πήγαν στο μαγαζί του Σελίμ και μίλησαν σε πρωινή εκπομπή για το πότε ξεκίνησε η σχέση τους αλλά και αν συγκατοικούν.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησαν από το μαγαζί του Σελίμ όπου πήγαν για φαγητό, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Μπέλλος είχαν πάει για φαγητό στο μαγαζί του Σελίμ και πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπου και τους έδωσε κάποια tip για το MasterChef. Όπως όμως τόνισε, «είχαμε έρθει μεγάλη παρέα μαζί με όλα τα παιδιά».

Στη συνέχεια η Μαρία Μπέη αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκαν:

«Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Κατεβήκαμε μαζί Αθήνα και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι στα μπούτκαμπ. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης!».

«Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα Αθήνα μένουμε μαζί προς το παρόν. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρχει συγκατοίκηση», προσέθεσε η Μαρία Μπέη σ' ερώτηση για το αν συγκατοικούν.

Σχετικά με το που μένουν αυτή τη στιγμή το ζευγάρι ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές».

Τέλος σχετικά με το έπαθλο του Silver Award, ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε ότι, «το έπαθλο από το Silver θα το πάρουμε μετά από πολύ καιρό», καθώς όπως είπε κάτι τέτοιο προβλέπεται από το συμβόλαιο.

Πηγή: Reader.gr