Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την κόντρα με την Βίκυ Καγιά: «Είχαμε προβλήματα» (vid)

Gazzetta team
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την κόντρα με την Βίκυ Καγιά: «Είχαμε προβλήματα» (vid)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την συγκατοίκηση με τον Snik, την αποχώρηση από το GNTM, αλλά και την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.

Για πολλά θέματα που την αφορούν μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό Μου», ο Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

Το διάσημο μοντέλο με την διεθνή καριέρα, αρχικά αναφέρθηκε στην συγκατοίκησή της με τον Snik και στις φήμες που υπάρχουν οτι οι δυο τους κάνουν σχέδια γάμου, λέγοντας...

«Πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα, με το αγόρι μου, ήσυχα, με πολλή αγάπη, με πολλή χαρά. Έχουμε το σπίτι μας, έχουμε την αγάπη μας. Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε πολύ κοντά από την αρχή ούτως ή άλλως οπότε ήταν αναγκαίο να είμαστε κάτω από την ίδια στέγη κάθε μέρα.

Με τον Δημήτρη είμαστε έτσι από την αρχή. Βιάζονται πάρα πολύ όσοι μιλάνε για γάμο. Είμαστε νέα παιδιά, υπάρχει πολλή αγάπη και αυτό και μόνο αρκεί. Οι καιροί μας είναι πολύ δύσκολοι. Έχω το σπίτι μου, τον σύντροφό μου, την οικογένειά μου, την υγεία μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη νέα της τηλεοπτική στέγη που θα είναι ο Alpha: «Κάναμε πολλά ραντεβού με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα κει (Alpha) ήταν η ζεστασιά και η αγάπη. Ένιωσα στήριξη από την πρώτη στιγμή. Είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Θέλω να κάνετε υπομονή. Έχει ακουστεί ότι έχω κάνει και πιλότο σε εκπομπή που εγώ δεν έχω πατήσει καν το πόδι μου. Ακούγονται πάρα πολλά οπότε ας περιμένουμε και ωραία πράγματα θα έρθουν, καινούρια και διαφορετικά».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το GNTM, όπου είπε: «Είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Συζήτησα με το κανάλι και έχουμε υπέροχες σχέσεις».

Τέλος, αναγνώρισε πως υπήρχαν προβλήματα στην σχέση της με την Βίκυ Καγιά: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα (με τη Βίκυ Καγιά) αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού. Συνεχίζω και όλα καλά».