Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στάζει... μέλι για τον Snik: «Είναι gentleman και ιππότης» (vid)

Gazzetta team
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στάζει... μέλι για τον Snik: «Είναι gentleman και ιππότης» (vid)
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik.

Στα... μέλια είναι ακόμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik, όπως φάνηκε και από τα όσα δήλωσε η κριτής του GNTM στο περιοδικό Hello.

Εκεί λοιπόν όταν κλήθηκε να μιλήσει για την σχέση της με τον γνωστό ράπερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, αποκαλύπτοντας πως έχει σκεφτεί ακόμα και τον γάμο μαζί του.

Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πιο άνετα με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση σου με τον Snik. Ισχύει αυτή η εντύπωση ή έτσι ήσουν πάντα;

Έτσι ήμουν πάντα. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίνεται εξάλλου!

Θα μπορούσε να είναι gentleman και ιππότης;

Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος.

Θα τον παντρευτείς;

Ας μου το ζητήσει πρώτα και βλέπουμε!

Φαντάζομαι ότι θα το έκανες.

Μπορώ να πω ότι είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Είμαστε μισό χρόνο με τον Δημήτρη, αλλά περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα.