Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι της είχε επιβληθεί 7ετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για... επεισόδια (vid)

Gazzetta team
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι της είχε επιβληθεί 7ετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για... επεισόδια (vid)
Μια παλιά και παντελώς άγνωστη... περιπέτεια με τον νόμο αποκάλυψε ότι είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς της είχε επιβληθεί 7ετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφού είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια σε συναυλία!

Μάλιστα, η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot, αποκάλυψε, επίσης, πως κάθε πρώτη του μήνα, από το 2000 μέχρι το 2007 έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα!

Τι είχε συμβεί;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιγράφει: ««Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό (σ.σ. για καριέρα), αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που έπιασαν, πιάσανε και μένα.

Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου, και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου! Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ ''βροχή'' και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.

Μας πιάσανε και ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Και έμεινα μαζί τους... και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό».

Και συνέχισε: «Αυτό το πράγμα κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία. Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007»!