Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Gazzetta team
Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης
Ο Χρήστος Ταραντίλης στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό έκανε λόγο για οικογενειακούς λόγους που προέκυψαν και δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης.

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να ασκεί άλλο τα καθήκοντα του, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια».

Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Με τιμή,
Χρήστος Ταραντίλης
»

Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ