«Άλλοι ψαρεύουν, εγώ αυτοϊκανοποιούμαι»: 72χρονος δότης σπέρματος με 50 παιδιά αρνείται να σταματήσει (pics)

Gazzetta team
«Άλλοι ψαρεύουν, εγώ αυτοϊκανοποιούμαι»: 72χρονος δότης σπέρματος με 50 παιδιά αρνείται να σταματήσει (pics)
Ο 72χρονος αρνείται να… «πάρει σύνταξη» κι ας έχει 50 παιδιά. Θεωρεί πως βοηθάει τον κόσμο.

Αρκετοί δότες σπέρματος έχουν δηλώσει κατά καιρούς πως αγαπούν πολύ την δουλειά που κάνουν και χαίρονται που έχουν βοηθήσει γυναίκες να τεκνοποιήσουν.

Έτσι και ένας 72χρονος Αυστραλός μάλλον αγαπάει τόσο αυτό που κάνει, που αρνείται να σταματήσει, αφού δεν το κάνει για τα λεφτά αλλά για να βοηθάει!

Ο John Lindsay Mayger, από το Σίδνεϊ, άρχισε να δίνει το σπέρμα του από το 1978 αφού η σύζυγός του υπέστη δύο αποβολές και ένιωσαν από πρώτο χέρι τον πόνο εκείνων που αγωνίζονται να αποκτήσουν παιδιά.

Δημοσιεύτηκε από John Lindsay Mayger στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Mayger είπε: «Είχα τραυματιστεί από τις δύο αποβολές και άρχισα να καταλαβαίνω πώς αισθανόταν τα άτομα που δεν μπορούσαν να έχουν παιδιά».

Έτσι, ξεκίνησε να δίνει το σπέρμα του δωρεάν σε κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης το 1978 και το 1979.

Δημοσιεύτηκε από John Lindsay Mayger στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020

Εκείνη την διετία δεν ξέρει πόσα παιδιά απέκτησε αλλά εικάζει πως είναι περίπου 24.

Όμως στην συνέχεια απέκτησε τέσσερα παιδιά με την σύζυγό του, με την οποία και χώρισε το 2003.

Τότε αποφάσισε να δωρίσει ξανά το σπέρμα του, αλλά όλοι του έλεγαν πως ήταν πολύ μεγάλος γι’ αυτό.

Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να το διαφημίζει σε περιοδικά και Μέσα, προσφέροντας το σπέρμα του σε λεσβιακά ζευγάρια και ισχυρίζεται ότι έκτοτε βοήθησε πολλούς ανθρώπους.

Καθώς είναι συνταξιούχος (από το βασικό του επάγγελμα), ο Mayger ταξιδεύει σε πολλά μέρη για να δωρίσει σπέρμα σε όσους χρειάζονται.

«Μερικοί άνθρωποι ψαρεύουν, πάνε για γκολφ, εγώ απλά αυνανίζομαι», είπε.

Έχει 21 παιδιά μέσω των δωρεών του, το οποία ξέρει, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται όσα απέκτησε από τις κλινικές τη δεκαετία του 1970.

Έχει σχέσεις με πολλά από τα παιδιά του που πλέον είναι από 3 έως 17 ετών.

Οι γυναίκες που είχαν παιδιά από τον Mayger διατηρούν επαφή μέσω μιας ομάδας στο Facebook - της οποίας δεν είναι μέλος - και μερικά από τα παιδιά έχουν συναντηθεί ακόμη και με τα βιολογικά τους αδέλφια.

Στο γιατί το κάνει αυτό απάντησε: «Μερικοί λόγοι είναι πνευματικοί, άλλοι είναι σαρκικοί. Είμαι αιμοδότης, οπότε η δωρεά είναι στην ψυχή μου. Επίσης, είμαι Χριστιανός. Και θα μπορώ να βοηθάω ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να έχουν παιδιά. Χαίρομαι πολύ όταν με φωνάζουν μπαμπά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ