Πρόκληση Βελόπουλου για Αντετοκούνμπο: «Είπαμε Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»

Gazzetta team
Πρόκληση Βελόπουλου για Αντετοκούνμπο: «Είπαμε Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μια προκλητική ανάρτηση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή την συνέντευξη του Greek Freak.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνου Καλέμη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μια προκλητική ανάρτηση για τον Greek Freak.

Συγκεκριμένα o Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΊ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο:Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος», στην -ανορθόγραφη- ανάρτησή του, αφού έχει γράψει «γενιέσαι» αντί γεννιέσαι και «φιλλέληνας» αντί φιλέλληνας που είναι οι σωστές λέξεις. Επίσης δεν υπάρχουν σημεία στίξης, ενώ σχεδόν όλα είναι κεφαλαία γράμματα.

Να υπενθυμίσουμε πως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απομάκρυνε τον Κώστα Καλέμη από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ