Ο Γεωργούλης κατάλαβε ότι τον σχολιάζουν αρνητικά για το YFSF επειδή «οι επικριτές είναι περισσότεροι»

Gazzetta team
Ο Γεωργούλης κατάλαβε ότι τον σχολιάζουν αρνητικά για το YFSF επειδή «οι επικριτές είναι περισσότεροι»
Ο Αλέξης Γεωργούλης υπεραμύνθηκε της απόφασής του να είναι και Ευρωβουλευτής και κριτής στο Your Face Sounds Familiar, έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο λόγος των αντιδράσεων είναι πως «οι επικριτές είναι περισσότεροι από εκείνους που θα σου δώσουν τα εύσημα»...

Σταθερός στην απόφασή του να είναι τις καθημερινές στην Ευρωβουλή και τα σαββατοκύριακα να... πετάγεται στο Your Face Sounds Familiar παραμένει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια, που προκάλεσε η επιλογή του και αυτό που κατάλαβε, όπως ο ίδιος είπε, είναι πως «οι επικριτές είναι περισσότεροι από εκείνους που θα σου δώσουν τα εύσημα»...

Στην ερώτηση, λοιπόν, «τι σου άφησε όλος αυτός ο καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;», απάντησε: «Τίποτα δεν μου άφησε. Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω.

Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ.

Γιατί, όσος θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός».

Αυτό που, όπως φαίνεται, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης είναι πως η ενασχόληση με την πολιτική -ειδικά όταν εκπροσωπείς τον ελληνικό λαό στο ευρωκοινοβούλιο- από τη μία και με ένα τηλεπαιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό, από την άλλη, ταυτόχρονα, δεν δημιουργεί και τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο γνωστός ηθοποιός θα λαμβάνει δύο μισθούς, τη στιγμή, δε, που κόπηκαν άλλοι, που θα μπορούσαν να είναι αφοσιωμένοι εξ ολοκλήρου στον ρόλο του ευρωβουλευτή.

Επίσης, οι περισσότερες αντιδράσεις δεν ήρθαν από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, αλλά από τον απλό κόσμο, κυρίως στα social media.

Μήπως να γίνει μια... αποδελτίωση και εκεί;