Το Υπουργείο Παιδείας καλούσε μαθητές σε εκδήλωση παραθρησκευτικής οργάνωσης (pics)

Gazzetta team
Το Υπουργείο Παιδείας καλούσε μαθητές σε εκδήλωση παραθρησκευτικής οργάνωσης (pics)
Ευτυχώς η Νίκη Κεραμέως κατάλαβε το λάθος που είχε γίνει και ανακάλεσε το έγγραφο με το οποίο καλούσε τους μαθητές στην εκδήλωση.

Σε μία άνευ προηγούμενου γκάφα, την οποία επιχείρησε να... μπαλώσει όταν το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, υπέπεσε το Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, είχε στείλει έγγραφο στα σχολεία ενημερώνοντας για την εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή», την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, καλώντας τα 15μελή συμβούλια των σχολείων της Αττικής να δώσουν το παρών.


Όταν το συγκεκριμένο έγγραφο άρχισε να κυκλοφορεί online και ο κόσμος άρχισε να ψάχνει να δει ποια είναι αυτή η οργάνωση, είδε με έκπληξη το πλούσιο παρελθόν της...

Το πιο πρόσφατο είναι οτι συμμετείχε στην μεσαιωνική καμπάνια κατά των εκτρώσεων που υπήρχε πριν από μερικές εβδομάδες στο μετρό, ενώ το 2009 με επιστολή της της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας, είχε ζητήσει να απαγορευθεί η αποστολή στα σχολεία των βιβλίων για το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής.

Ευτυχώς, μόλις τα περιστατικά αυτά άρχισαν να γίνονται γνωστά και οι αντιδράσεις να μεγαλώνουν, το Υπουργείο Παιδείας με εντολή της Νίκης Κεραμέως προχώρησε στην ανάκληση του εγγράφου που είχε στείλει πριν λίγα 24ωρα.