Την ώρα που γινόταν γνωστή η τραγωδία στους Παξούς, ο Άδωνις μιλούσε για αλλοίωση πληθυσμού (vid)

Gazzetta team
Την ώρα που γινόταν γνωστή η τραγωδία στους Παξούς, ο Άδωνις μιλούσε για αλλοίωση πληθυσμού (vid)
Αντιδράσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχετικά με την τραγωδία στους Παξούς μίλησε για προετοιμασμένους μετανάστες που ήξεραν τον αριθμό 112, αλλά και αλλοίωση πληθυσμού.

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε «ανατριχιαστική δήλωση» του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη περί προσπάθειας «αλλοίωσης του πληθυσμού», τη στιγμή της τραγωδίας στους Παξούς με μετανάστες.

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ.Γεωργιάδη, περί προσπάθειας "αλλοίωσης του πληθυσμού", κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Ο κ. Γεωργιάδης», πρόσθεσε, «αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή. Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας;»

«Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;» συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτσης.

Γεροβασίλη: Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;

Στο θέμα παρενέβη μέσω Twitter και η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία μάλιστα ήταν δίπλα του την ώρα της δήλωσης.

«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;» έγραψε η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή: reader.gr