Η Θεοδώρα Μεγαλοοικόνομου ιδρύει κόμμα με το όνομα ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. (vid)

Gazzetta team
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικόνομου ιδρύει κόμμα με το όνομα ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. (vid)
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικόνομου επιστρέφει στην πολιτική ζωή του τόπου και ιδρύει κόμμα με το όνομα ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ.

Μάλιστα, η ίδια έκανε την αποκάλυψη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ εξήγησε ότι η ονομασία του κόμματός της προέρχεται από τις λέξεις Λυσιστράτη, Ισότητα και Λαμπιτώ.

«Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ, που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική», δήλωσε η κα Μεγαλοοικονόμου.

Όσο για το ποιος θα είναι ο πολιτικός χώρος του ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ., τόνισε πως θα ανήκει στο κέντρο και δεν θα έχει χρώμα, ενώ απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και ευάλωτες ομάδες.

«Λέει το Σύνταγμα, θα έχουμε μια ποσόστωση και δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να έχουμε 60% άνδρες και 40% γυναίκες. Εγώ θα το αντιστρέψω. Θα βάλω στο κόμμα 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Και άνδρες που θα έχουν την ευαισθησία να υποστηρίξουν τις γυναίκες», τόνισε η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, η οποία, θυμίζουμε, αποχώρησε και εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρότεινε, δε, για επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Λούκα Κατσέλη και σημείωσε ότι σέβεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως προσπάθησε «αλλά εσωκομματικά είχε λάθος συνεργάτες».

Τον περασμένο Μάρτιο, θυμίζουμε, του είχε τραγουδήσει αυτό.