Λήξη συναγερμού στη ΝΔ για τον Μάριο Σαλμά

Gazzetta team
Λήξη συναγερμού στη ΝΔ για τον Μάριο Σαλμά
Έληξε οριστικά το ζήτημα με τον Μάριο Σαλμά, ο οποίος δεν είχε υπογράψει την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τους υπουργούς κ.κ. Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη που θα συζητηθεί την Πέμπτη στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, μιλωντας χθες σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Τ.Ο. της ΝΔ στο Άκτιο, ο κ. Σαλμάς τόνισε ότι «είναι δεδομένο ότι την Πέμπτη είμαι συντεταγμένος με το κόμμα μου και θα ψηφίσω για να λάμψει η αλήθεια», βάζοντας τέλος στη σεναριολογία για τη σταση του πάνω από την κάλπη, καίτοι η ψηφοφορία είναι μυστική.

Προσέθεσε, δε, ότι επί 18 χρόνια δεν ξέφυγε επ’ ουδενί από καμία κρίσιμη μάχη και κομβική ψηφοφορία για τη ΝΔ, δίνοντας σήμα συμπόρευσης με την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να σημειωθεί, πάντως, πως και κατά την επεξηγηματική του δήλωση προ ημερών, ο κ. Σαλμάς είχε πει πως δεν υπέγραψε την πρόταση ως παραπεμφθείς στην Προκαταρκτική Επιτροπή για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για δικούς του, προσωπικούς λόγους, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν έχει καμία διαφωνία με την ουσία της γαλάζιας πρότασης.


Πηγή: reader.gr