Παππούς ξύπνησε από κώμα λόγω κορονοϊού και αμέσως ρώτησε πόσο ήρθε η ομάδα του

Gazzetta team
Παππούς ξύπνησε από κώμα λόγω κορονοϊού και αμέσως ρώτησε πόσο ήρθε η ομάδα του
Για έξι εβδομάδες πάλευε με τον κορονοϊό και ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε μόλις συνήλθε ήταν πόσο ήρθε η ομάδα του.

Το ποδόσφαιρο, για τους φιλάθλους, μπορεί να είναι ένα μέσο διασκέδασης, αλλά για ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά του.

Τόσο μεγάλο που σε κάνει να αφήσεις στην άκρη ακόμα και μία μάχη ζωής και θανάτου που έδωσες για να μάθεις τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας.

Μία τέτοια περίπτωση υπήρξε στην Σκωτία, με πρωταγωνιστή έναν 63χρονο, ο οποίος για περίπου 1,5 μήνα πάλευε με τον κορονοϊό.

Ο Ross Fenwick ήταν στην μονάδα εντατικής θεραπεία του Edinburgh Royal Infirmary, με την κατάστασή του να είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, καθώς χρειάστηκε αναπνευστήρας, προκειμένου να τον βοηθήσει στην αναπνοή.

Ευτυχώς όμως όλα πήγαν και πλέον η κατάστασή του πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, όταν ξύπνησε από το κώμα και μπόρεσε να ανακτήσει την επικοινωνία του με τον κόσμο, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν για την αγαπημένη του ομάδα.

Το περιστατικό αυτό, το διηγήθηκε η νύφη του, μιλώντας στην Daily Record: «Περάσαμε μία κόλαση και τα πράγματα ήταν δύσκολα από το ξεκίνημα, οπότε ο Ross δεν ήξερε τίποτα για το lockdown.

Έτσι, όταν συνήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν τι κάνει η Χιμπέρνιαν. Του απαντήσαμε οτι δεν παίζει αυτό το καιρό.

Μία νοσοκόμα έκατσε δίπλα του και του εξήγησε τι έχει συμβεί στον κόσμο στο διάστημα που δεν είχε επαφή».