Το παιχνίδι «Peaky Blinders: Mastermind» μας βάζει επικεφαλής της συμμορίας (vids)

Gazzetta team
Το παιχνίδι «Peaky Blinders: Mastermind» μας βάζει επικεφαλής της συμμορίας (vids)
Δείτε τα πρώτα κατατοπιστικά βίντεο για το gameplay του παιχνιδιού που αναμένεται το καλοκαίρι.

Για να ηγηθείς των Peaky Blinders, της περίφημης συμμορίας από το Μπέρμιγχαμ που πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά δεν αρκούν οι απειλές και η βία. Χρειάζεται πολύ μυαλό και στρατηγική ικανότητα, όπως αποδεικνύει το video game «Peaky Blinders: Mastermind» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Από τα δύο πρώτα επίσημα βίντεο που κυκλοφόρησαν, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ένα stealth adventure στο στυλ του «Commandos». Η δράση εκτυλίσσεται λίγο πριν τα γεγονότα του πρώτου κύκλου της σειράς, με τον Τόμι Σέλμπι να πρέπει να αντιμετωπίσει μία απειλή για την οικογένεια και να αποδείξει ότι είναι ικανός για να μείνει αρχηγός της.

Ο παίκτης ελέγχει έξι μέλη της οικογένειας, κάθε ένα με τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες. Ο Τόμι είναι καλός στις απειλές. Ο Άρθουρ δίνει ξύλο και σπάει πόρτες. Η Πόλι δωροδοκεί και παραβιάζει κλειδαριές. Ο Τζον δίνει ξύλο και βάζει φωτιές. Η Άντα κάνει αντιπερισπασμούς. Και ο μικρός Φιν τρυπώνει παντού και κλέβει. Για την επιτυχία χρειάζεται όχι μόνο αξιοποίηση των σωστών ικανοτήτων την κατάλληλη στιγμή, αλλά και συντονισμός στις κινήσεις του κάθε μέλους. Θα πρέπει να σκέφτεστε πάντα 5-6 κινήσεις μπροστά.

Το «Peaky Blinders: Mastermind» που δημιούργησε η FuturLab για λογαριασμό της Curve Digital θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για Windows PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Πηγή: reader.gr