Ένας 18χρονος ετοιμάζεται να παντρευτεί την μητέρα του καλύτερου φίλου του (pics)

Gazzetta team
Ένας 18χρονος ετοιμάζεται να παντρευτεί την μητέρα του καλύτερου φίλου του (pics)
Αν και είναι 21χρονια μεγαλύτερη του, απομένει μόνο η έκδοση του διαζυγίου, προκειμένου να τελεστεί ο γάμος.

Την μητέρα του «κολλητού» του ετοιμάζεται να παντρευτεί ένας 18χρονος στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός οτι το ζευγάρι χωρίζουν 21 χρόνια διαφοράς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο Chase Gabbard είναι φίλος με τον Jaice Brown τα τελευταία 7 χρόνια και όπως είναι λογικό, ήρθε κάποια στιγμή που γνώρισε την μητέρα του.

Λίγο μετά αφού ενηλικιώθηκε, σε μία στιγμή που βρίσκονταν οι δυο τους, ο 18χρονος φίλησε την Jaimee Brown. Κάτι που αποτέλεσε αφετηρία της σχέσης τους...

«Δεν είχε ιδέα για τον Chase ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

Όσον αφορά το τί έγινε στη συνέχεια; «Έχω όμως τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό.

Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπε στον Jaice ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase».

Πλέον, η σχέση τους αναμένεται να επισημοποιηθεί, καθώς η Jaimee περιμένει την έκδοση του διαζυγίου από τον πρώτο της γάμο, προκειμένου να κάνει παντρευτεί το νέο μεγάλο της έρωτα.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή οτι ήθελα να την παντρευτώ», είπε ο 18χρονος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά...»

«Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας.