«Ας κάνουμε την τουαλέτα ξανά μεγάλη»: Το σκουπάκι τουαλέτας που εξοργίζει τον Τραμπ (pics)

Gazzetta team
«Ας κάνουμε την τουαλέτα ξανά μεγάλη»: Το σκουπάκι τουαλέτας που εξοργίζει τον Τραμπ (pics)
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Πλανητάρχη και 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όταν είδε την μορφή του να πλαισιώνει ένα σκουπάκι τουαλέτας, σε μία ακόμη απόπειρα υποβάθμισης του κύρους του.

Μάλιστα, το «προεδρικό σκουπάκι» συνοδεύεται με το σύνθημα «Ας κάνουμε ξανά μεγάλη την... τουαλέτα μας», μία σαφέστατα ειρωνική παραλλαγή του γνωστού συνθήματος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ «Ας κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Το σκουπάκι εικάζεται πως έχει κατασκευαστεί σε μεγάλο στοκ στη Νέα Ζηλανδία, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν και να αποκτήσουν την μορφή του Πλανητάρχη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Η μορφή του Αμερικανού προέδρου, μάλιστα, βρίσκεται στο σημείο με το οποίο καθαρίζονται οι ακαθαρσίες από την λεκάνη, ενώ οι πολλές παραγγελίες οδήγησαν τους υπεύθυνους παραγωγής να διευκρινίσουν ότι τα σκουπάκια θα είναι διαθέσιμα σε διάστημα 6-8 εβδομάδων από την ημέρα της παραγγελίας τους.

Πολλοί είναι κι εκείνοι που σχολίασαν το σκουπάκι μέσω των social media, με τους περισσότερους να αναφέρουν σκωπτικά ότι «για μια φορά ο Τραμπ θα τους φανεί πραγματικά χρήσιμος», ενώ οπαδοί του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου έσπευσαν να υπερασπιστούν τον πρόεδρο Τραμπ, λέγοντας πως οι προσπάθειες σπίλωσης της προσωπικότητάς του θα πέσουν στο κενό.

Για την ιστορία, πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως η τιμή του προϊόντος ανέρχεται περίπου στα 55 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής...

Πληροφορίες: indy100.com