Μία 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε... μοντέλο (pics)

Gazzetta team
Μία 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε... μοντέλο (pics)
Η απίθανη ιστορία μίας κοπέλας που κατάφερε να χάσει τόσο πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί πλήρως.

Η Thayna Pacheco Barboza ήταν και αυτή θύμα της παιδικής παχυσαρκίας που ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους στα πρώτα χρόνια της ζωής του και αποτελεί αφετηρία για άλλα, σημαντικότερα προβλήματα που θα προκύψουν μετά στην ζωής του...

Λόγω της αγάπης που είχε με το junk food ξεκίνησε να παίρνει βάρος από 5 ετών, φτάνοντας πριν από λίγα χρόνια να ζυγίζει 140 κιλά! Κάπου εκεί όμως συνέβη κάτι που τις άλλαξε όχι απλά τον τρόπο που σκεφτόταν και αντιμετώπιζε τον εαυτό της, αλλά ολόκληρη την ζωή της.

Η αγαπημένη της γιαγιά πέθανε από καρδιά όταν ήταν 18 ετών, ενώ έμαθε πως πριν από τρία χρόνια η μητέρα της είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Τα δύο αυτά περιστατικά, της χτύπησαν... καμπανάκι και την ώθησαν στο να αλλάξει πλήρως την διατροφή της και να ξεκινήσει να εξασκείται.

Πλέον επισκέπτεται το γυμναστήριο 6 φορές την εβδομάδα, κάνει πυγμαχία και cardio και κατάφερε πλέον να ζυγίζει περίπου 60 κιλά. Ναι, κατάφερε να χάσει 80 κιλά, αποκτώντας σώμα... μοντέλου που πολλοί θα ζήλευαν.

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.