Μετά την λεύκανση πρωκτού ήρθε και η λεύκανση πέους (pics)

Gazzetta team
Μετά την λεύκανση πρωκτού ήρθε και η λεύκανση πέους (pics)
Ξεχάστε την μόδα με την λεύκανση πρωκτού. Η νέα μόδα για τους άνδρες επιτάσσει την λεύκανση του πέους.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό ακούγαμε για την μόδα με την λεύκανση πρωκτού, η οποία έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες στις κλινικές για καλλωπισμού του συγκεκριμένου μέρους του σώματός τους.

Πλέον όμως μία άλλη τάση έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, ορμώμενη και αυτή από την Ασία. Πρόκειται για την λεύκανση του πέους, η οποία έχει γίνει viral στην Ταϊλάνδη...

Το Lelux Hospital της Μπανγκόκ είναι η πρώτη που το εφάρμοσε και κάνει χρυσές δουλειές, καθώς καθημερινά έχει 3-4 κλεισμένα ραντεβού, όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής, Bunthita Wattanasiri...
The clinic has been inundated with men wanting the unusual treatment. Credit: Lelux Hospital, Bangkok
«Αυτές τις μέρες πολλοί ρωτάνε για αυτό και έχουμε κατά μέσο όρο 100 διαφορετικούς πελάτες τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας οτι οι ενδιαφερόμενοι είναι μεταξύ 22 και 55 ετών, με το κόστος να ορίζεται στα 650 δολάρια για τις 5 συνεδρίες που χρειάζονται 15 η κάθε μία.

«Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο σημείο του σώματος», συμπλήρωσε, τονίζοντας οτι γίνεται με λέιζερ πάνω στο δέρμα, κάτι που σημαίνει οτι ελοχεύει κίνδυνος μόλυνσης.

Credit: Lelux Hospital, Bangkok