Σύρραξη Batman - Spiderman με διαιτητή... τον Άϊ-Βασίλη (pics & vid)

Gazzetta team
Σύρραξη Batman - Spiderman με διαιτητή... τον Άϊ-Βασίλη (pics & vid)
Έναν μοναδικό τρόπο βρήκαν οι Ρώσοι ώστε να τονώσουν τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, βάζοντας δύο σούπερ-ήρωες να «τσακωθούν» στη μέση του δρόμου.

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου περιστατικού έγιναν οι οδηγοί κι οι περαστικοί ενός από τους εμπορικότερους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας, καθώς δύο «υπερήρωες» πιάστηκαν στα χέρια για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.

Ο Batman κι ο Spiderman, λοιπόν, για άγνωστους λόγους άρχισαν να συναγωνίζονται με γροθιές και λακτίσματα για τον τίτλο του δυνατότερου σούπερ-ήρωα, με τον «άνθρωπο-αράχνη» να βρίσκεται, εμφανώς, σε μειονεκτική θέση.

Όμως, προς βοήθειά του και για καλή του τύχη, έσπευσε ένας Άγιος Βασίλης, ο οποίος απομάκρυνε τον Batman, πάνω από τον αντίπαλό του, με τεχνικές και κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμα και δάσκαλοι πολεμικών τεχνών.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω, δεν συνέβησαν στην πραγματικότητα αλλά αποτέλασαν προϊόν ενός τηλεοπτικού show της ρωσικής τηλεόρασης, ώστε να «τονώσει» το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών, εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.