COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το «live από το σπίτι»!

Gazzetta team
COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το «live από το σπίτι»!
Οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV επιστρέφουν στην οθόνη με καλή διάθεσή για ενημέρωση από το σπίτι τους.

Η νέα καθημερινή εκπομπή «COSMOTE TV live #ApoToSpiti», έρχεται από την Cosmote TV.

Οι έμπειροι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών COSMOTE SPORT HD θα παρουσιάζουν, από το σπίτι τους, ρεπορτάζ και αφιερωματικά βίντεο από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην COSMOTE TV και θα σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις και τα νέα από τον χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως, στις μέρες του κορονοϊού.

Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Απριλίου στις 20:00, με καλεσμένο έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών φυσικής κατάστασης, τον Λεωνίδα Παπαδάκη, που βρίσκεται στην Ομόνοια της Κύπρου, και θα γίνει μια όμορφη συζήτηση σχετικά με το πως θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στην αγωνιστική δράση.

Η εκπομπή θα προβληθεί στο COSMOTE SPORT 1HD και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο στις 20:00.

Οι εκπομπές της Δευτέρας, Τετάρτης και του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, ενώ η εκπομπή της Τρίτης στο μπάσκετ. Κάθε Πέμπτη, το «COSMOTE TV live #ApoToSpiti» θα εστιάζει στο τένις και την Παρασκευή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παράλληλα, το COSMOTE TV live #ApoToSpiti θα φιλοξενεί καθημερινά, μέσω σύνδεσης, εκλεκτούς καλεσμένους, από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, ενώ θα προβάλλει και βίντεο με αθλητικό περιεχόμενο από όσα συμβαίνουν στο χώρο των Social Media.